La Nit a la Mar porta un espectacle piromusical i concerts aquest dissabte a La Marina de València

Smoking Souls, DJ Susana Monteagudo, Tórtel i Nonai Sound són les actuacions de què es podrà gaudir de manera gratuïta aquesta nit
13 juliol 2019 19:03h
El piromusical, a càrrec de Pirotècnia Ricasa, es dispararà a la mitjanit. Imatge d'arxiu. / DLV

VALÈNCIA. La Gran Fira de València programa per a aquest dissabte la Nit a la Mar, una proposta d'oci a vora mar, a La Marina de València, que inclourà un espectacle piromusical i concerts gratuïts. "Tornem a disfrutar aquest cap de setmana d'una Nit a la Mar que ha sigut tot un èxit en les edicions anteriors i que suposa crear ací a la façana marítima un nou focus d'atracció en el marc de la Gran Fira de València", ha explicat el regidor Pere Fuset.

La proposta lúdica s'iniciarà a les 20.00 hores amb l'espectacle musical oferit per la DJ Susana Monteagudo, mentre que una hora i mitja després, a les 21.30 hores, serà el torn del grup valencià Tórtel. A les 23.00 hores es podrà gaudir amb la música de DJ Nonai Sound.

El piromusical, a càrrec de Pirotècnia Ricasa, es dispararà a la mitjanit. Com en anys anteriors, la zona preferent perquè el públic gaudisca de l'espectacle piromusical serà als peus de l'edifici Veles e Vents i tot el tram que va des d'aquest fins a la zona dels concerts. La programació musical la tancarà el concert d'Smoking Souls a partir de les 0.20 hores.

Reforç del transport públic

L'Empresa Municipal de Transports de València ha previst reforçar la línia 92 dels autobusos amb cinc vehicles més des de les 19.00h fins a les 2.00h; la línia 99, amb tres autobusos més de 19.30h a 3.00h, i la línia 32, amb tres autobusos més des de les 19.30h fins a les 3.00h. A més, es duplicaran totes les línies nocturnes que van cap al Marítim (N1, N8 i N9) amb una freqüència inferior als 30 minuts.

next