La nit de Sant Joan acaba amb un home de 83 anys cremat i amb una intoxicació etílica

Els serveis d'urgències atenen diverses persones en estat d'embriaguesa així com diferents traumatismes 
24 juny 2019 11:06h
El servei d'emergències va haver d'actuar en fins a sis urgències a Benicàssim. / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

ALACANT. Un home de 83 anys ha sigut traslladat a l'Hospital General d'Alacant amb cremades i una intoxicació etílica després de caure en una foguera durant la celebració de la nit de Sant Joan a Torrevella (el Baix Segura), segons han informat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Passada la mitjanit, cap a les 00.17 hores de la matinada d'aquesta passada jornada de celebracions per Sant Joan, el CICU va rebre un avís en el qual s'alertava que un home de 83 anys havia caigut en una foguera. Fins al lloc es va mobilitzar una unitat del SAMU, que va traslladar l'home a l'Hospital de Torrevella per cremades i intoxicació etílica. Més tard, l'home va haver de ser traslladat a l'Hospital General d'Alacant.

Sis intervencions a Benicàssim

El CICU també ha informat que un Suport Vital Bàsic (SVB) va haver d'actuar també fins a sis ocasions durant la nit de Sant Joan, en aquest cas a Benicàssim (la Plana Alta).

En concret, l'SVB va realitzar durant la nit sis serveis, cinc trasllats i una atenció in situ. La majoria d'atencions van tindre lloc a causa de traumatismes i intoxicacions etíliques, segons han indicat les mateixes fonts.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next