La nit de Halloween deixa 34 actes per drogues i 56 per consumir alcohol a València

La Policia Local va detindre quatre persones en un dispositiu que va comptar amb la intervenció de la Unitat Canina
1 novembre 2019 13:54h
Fonts de la Policia Local han indicat que el dispositiu especial "va respondre perfectament". / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA (EFE). La Policia Local de València ha alçat 34 actes per tinença de substàncies estupefaents i altres 56 per consumir alcohol en la via pública durant les celebracions de carrer amb motiu de la festa de Halloween.

La Policia Local també va detindre la passada nit quatre persones: una per delicte de seguretat viària –no tenia el permís necessari–, altres dos per un delicte de furt i una quarta per alcoholèmia penal.

En el dispositiu preventiu establit per la Policia Local va intervindre, per primera vegada, la Unitat Canina, que va tindre un paper decisiu en la detecció de substàncies estupefaents.

Fonts de la Policia Local han indicat que el dispositiu especial "va respondre perfectament gràcies al treball preventiu" realitzat, ja que es va blindar el centre "amb tanques, contenidors i agents situats en totes aquelles zones on potencialment podien produir-se concentracions".

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha destacat la "normalitat i la prevenció de l'operatiu policial que millora, gràcies a l'experiència d'anys anteriors, els resultats en cada edició".

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next