Diari La Veu del País Valencià
Els equips de Soro III i Puchol guanyen les semifinals del Bancaixa
RedactaVeu / Pedreguer

Els trinquets de Pedreguer i Bellreguard van obrir les semifinals al millor de tres partides del ‘Circuit Bancaixa dEscala i Corda’. A la marina alta, s’inicià l’eliminatòria que va enfrontar a les dos parelles, els equips de Miguel de Petrer i Dani de Benavites contra Soro III de Massamagrell i Jesús de Silla. Una semifinal espectacular que va guanyar l’equip de Soro III, 60 a 55 després d’una de les millors partides d’aquesta edició. La segona partida d’aquesta eliminatòria es jugarà demà a Massamagrell a partir de les 16:30 hores.

A Bellreguard, l’equip de Puchol de Vinalesa, Tato d’Altea i Herrera de Beniparrell guanyà 60 per 30 davant l’equip de León de Genovés, Salva de Massamagrell i Raúl de Godelleta. L’equip de Vinalesa va ser millor que el de Murla que haurà d’oferir la seua millor versió dimecres que ve al trinquet de Guadassuar per igualar l’eliminatòria. En cas que es produïsquen empats, els finalistes d’aquesta edició es decidiran dissabte que ve al trinquet de Pelayo.

Partida a Castelló de la Ribera

Per altra banda, Enriko de Xeraco s’ha imposat com a campió de la categoria sènior A a Jorge Perales de Genovés al trinquet municipal de Castelló de la Ribera. La segona final, la sènior B, entre els germans Ismael i Vicent Penadés, representants del club de Cocentaina, l’ha guanyada el menor d’ells, Vicent.

Ambdues finals han estat molt disputades, han seguit els mateixos rumbs i, casualment, el resultat ha estat el mateix en tots dos casos, 25 per 15.

En la primera de les partides de la vesprada, sens dubte la més disputada, Enriko ha eixit fortíssim, la qual cosa ha sorprès de ple a Perales, qui ha arribat a tenir un 20 per 5 en contra seua. Malgrat això, aprofitant el desgast del seu rival, ha aconseguit acurtar distàncies, i s’ha situat en el 15 per 25 final. Sens dubte, durant el segon tram de la partida s’han vist jocs molt disputats i vistosos, la qual cosa el públic ha agraït.

En la segona partida, entre els germans Penadés, Vicent ha començat dominant clarament el seu germà major, encara que a meitat de la partida ha remuntat dos jocs. Així i tot, no ha estat suficient per canviar el marcador definitiu. L’alcalde de Castelló de Rugat, José Miguel Palanca, i el vicepresident de raspall, Saoro Oliver, han lliurat els premis als finalistes.

Comparteix

Icona de pantalla completa