Diari La Veu del País Valencià
Eva Sanchis serà investida alcaldessa de Godella divendres vinent

RedactaVeu / Godella

Eva Pilar Sanchis i Bargues succeirà Josep Manel San Fèlix, que va tancar el seu mandat el passat 26 de juny, després d’un any com a primer edil, en virtut del pacte de govern subscrit per les forces progressistes -PSPV, EU i Bloc Compromís.

Prèviament, Salvador Soler havia ocupat l’alcaldia els dos primers anys de la legislatura.

“És un orgull i una responsabilitat assumir l’alcaldia i, per tant, la veu del meu poble durant aquest any. Espere fer que les persones se senten orgulloses de viure a Godella; treballaré braç a braç amb les associacions que omplin de vida els nostres carrers i sobretot escoltaré la gent per tractar de resoldre els assumptes que realment els preocupen”.

Eva Sanchis ha exercit de portaveu del seu grup municipal aquests dos últims anys i ha sigut regidora de l’ajuntament de Godella en les legislatures de 1999 a 2003 i en l’actual, en què és regidora d’Educació i de Personal, a més de presidenta del Consell Agrari.

A partir del divendres, si es compleixen les previsions, es convertirà en la primera alcaldessa d’un govern d’esquerres després de Maria Rosa Roca i Maria José Serra, ambdues del Partit Popular.

Comparteix

Icona de pantalla completa