Rita amenaça de tancar Ca Revolta una altra vegada

2 juliol 2014 01:00h

Redactaveu / València.

La persecució municipal contra Ca Revolta, un dels pocs espais supervivent de l’assetjament sistemàtic del PP a l’ajuntament continua.

Així han rebut un citació i advertiment per part de l’ajuntament sobre les activitats desenvolupades en falles.

Ca Revolta “ha patit una persecució sistemàtica des que va obrir l’any 2000 i resulta sarcàstic en un barri ple de bars i espais de tota mena -especialment fallers- que incompleixen qualsevol normativa, que s’acarnissen amb l’únic espai que des del cor de la ciutat i sense cap subvenció treballa per la cultura del país, la defensa del territori, contra l’especulació del sol, a favor dels grups que pateixen pitjors condicions, i donant acollida a tots aquells col·lectius crítics que necessiten un lloc de referència pel seu treball”.

En el document, arriben a referir-se als dies de Falles, 15, 16 i 18 de març, quan Ca Revolta tenia permís de la conselleria competent per a realitzar activitats lúdiques en el context faller.

“L’obsessió malaltissa d’aquest ajuntament amb Ca Revolta només es pot titllar de persecució ideològica i requereix que la denunciem i que difonguem l’absurd a què són capaços d’arribar en la persecució dels dissidents”, segons Ca Revolta.Descargas

next