Diari La Veu del País Valencià
Exafiliats del PP d’Alcoi tramiten la baixa de 100 membres ‘descontents’
Europa Press / Alacant

Així ho ha explicat l’actual regidor, no adscrit al consistori alcoià i exedil del PP, Mario Santacreu, qui ha explicat que s’estan ‘recopilant’ les dades d’aquells que volen donar-se de baixa del partit, amb l’objectiu que la direcció de la formació política accepte tramitar les sol·licituds.

Els interessats a posar fi a la seua afiliació estan elaborant un escrit signat en què manifesten la seua decisió junt amb una còpia dels seus documents nacionals d’identitat. Santacreu ha indicat que aquestes peticions havien de ser traslladades a la seu regional del PP, tot i que recorda, ‘València ha desviat tota l’atenció a la provincial’.

Dijous passat, mig centenar d’afiliats populars van dur a terme aquest mateix procediment com a mostra de suport a Sedano, i el regidor ha afegit que representaven ‘una primera remesa’, després de la qual se succeirien moviments similars en les pròximes setmanes. Així, ha calculat que dels aproximadament 1.000 militants alcoians, al voltant d’un 15 o un 20% pot donar-se de baixa.

Santacreu ha recalcat que aquestes peticions es produeixen en ‘suport’ a Sedano, però també pel ‘descontent’ existent en aquest col·lectiu cap a les polítiques del president del Govern i del PP, Mariano Rajoy, entre les quals ha fet referència a les retallades en Sanitat o Educació. ‘Estan desenganyats i se senten estafats davant dels incompliments del programa electoral del partit’, ha afegit.

Comparteix

Icona de pantalla completa