Diari La Veu del País Valencià
Podem PV prepara la seua irrupció en les institucions valencianes
RedactaVeu / València

Podem País Valencià planteja iniciar un procés de participació ciutadana que “recupere la il•lusió per la democràcia”.

Per aquesta raó, després de rebre el suport de més d’1.200.000 persones en les passades eleccions al Parlament Europeu, dels quals més de 143.000 corresponen al territori valencià, centrarà la seua activitat en enfortir la seua coordinació territorial.

Per fer-ho possible han preparat una Trobada Ciutadana anomenada ‘És l’hora dels cercles’ per al 26 de juliol amb l’objectiu de reforçar el projecte al País Valencià.

Aquesta Trobada Ciutadana es va proposar a la darrera Assemblea Coordinadora de Cercles celebrada a Alacant i ha sigut ratificada en votacions amb el suport del 97’5 % dels participants.

La Trobada té l’objectiu d’impulsar el mètode de Podem basat en la participació i horitzontalitat per convertir-se en una eina de protagonisme popular i ciutadà i, per això, els continguts de la Trobada els proposaran els diferents cercles locals.

Després de poc més de quaranta dies de les eleccions al Parlament Europeu, Podem assegura en un comunicat que “ha aconseguit transformar-se en un altaveu de la ciutadania i un actor polític amb més de 120 cercles repartits per tot el País Valencià”.

El passat dissabte, 5 de juliol, la iniciativa va rebre el Premi Túria a la millor contribució política de 2014, on els seus impulsors van aprofitar per a recordar que “Podem no ha nascut per a ser una força testimonial”, sinó que vol convertir-se en “majoria política per a tirar a la casta valenciana”.

Precisament, la Trobada Ciutadana “vol caminar en convicció cap a eixe objectiu”, anuncien des de Podem PV.

Comparteix

Icona de pantalla completa