Diari La Veu del País Valencià
Fabra menysprea l’alcalde de Burjassot
RedactaVeu / Burjassot

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, va sol•licitar el passat 10 de juny una entrevista personal amb el president Fabra “per a poder abordar l’estat en el qual es troben els projectes depenents de la Generalitat Valenciana i que afecten a Burjassot”.

No obstant açò, i com resposta a la petició d’aquesta entrevista, Fabra ha enviat una carta a l’Ajuntament a través de la secretària autonòmica d’Organització, Esther Pastor, en la qual diu que: “En referència a la seua petició d’audiència amb el president de la Generalitat, li comunique que no li serà possible rebre’l personalment” i ha derivat la visita en el conseller de Presidència, qui segons l’escrit “es posarà en contacte amb vostè per a ultimar els detalls”.

Per a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “Fabra torna a menysprear Burjassot i torna a menysprear-nos a tots els veïns. No ens atén personalment i ens envia a un conseller per a tractar temes de vital importància per a Burjassot”.

Segons el primer regidor de Burjassot, “amb aquesta actitud veiem clarament el que al president de la Generalitat li importen els ciutadans que ací vivim”, ja que “per a ell, ha de ser més important muntar cadires davant tots els mitjans de comunicació que atendre’ns per a informar-nos sobre la seguretat, la salut i l’educació de les nostres veïnes i veïns”.

“Fabra no vol atendre les nostres necessitats”

“La meua intenció és poder saber què està passant amb els projectes de la Generalitat que ens afecten directament i dels quals no coneixem la situació actual, volem saber què passa amb el CEIP Sant Joan de Ribera, amb el soterrament de les vies de la Línia 1 de MetroValencia al seu pas per Burjassot i la construcció d’un col•lector en el barri de Lauri Volpi, el projecte de supressió del pas a nivell de la línia 1 de MetroValencia al seu pas pel Barri de l’Empalme, la instal•lació de pantalles acústiques en la CV-35 així com el lliurament a l’Ajuntament de Burjassot de l’edifici Ausiàs March, finançat a càrrec del Pla Confiança i que encara no s’ha fet efectiu”, assenyala el socialista Rafa García.

Per això, considera que “és clar que el president no vol atendre en primera persona les nostres necessitats i prefereix delegar per a no enfrontar-se amb la crua realitat: que han abandonat tot el que afecta Burjassot, i amb açò, han abandonat els seus ciutadans”, assenyala l’alcalde.

García ha anunciat que “com a alcalde i com a veí seguiré lluitant i exigint a la Generalitat que finalitze els projectes que ens afecten, que complisca amb la seua paraula, que no és altra que la de donar solució als problemes que ens han generat per la seua mala gestió”, apunta.

Comparteix

Icona de pantalla completa