Diari La Veu del País Valencià
Onzena i dotzena sentència que obliguen el Consell a entregar documentació a EUPV
RedactaVeu / València

En total, són ja sis els recursos guanyats per Esquerra Unida per aquesta qüestió: la negativa del conseller José Ciscar de lliurar al grup d’esquerres els estudis trimestrals d’opinió pública. “Aquestes sentències, a més, se sumen a sis més que constaten una vulneració dels drets que ens assisteixen als diputats”, afirma Blanco.

“Són ja dotze les condemnes que recauen sobre el Consell per la seua opacitat i obstaculització a la tasca de fiscalització que fem l’oposició. La xifra és clamorosa, i esperem que aquest Consell complisca amb el que dicta la Justícia, ja que no ho fa de manera habitual, i ens entregue tot allò que hem reclamat”, subratlla Blanco. El parlamentari descriu que cada condemna del TSJ “demostra fefaentment que la transparència del Consell de Fabra és una autèntica fal·làcia”.

La Justícia ha obligat a entregar a Esquerra Unida, junt a la documentació dels estudis trimestrals d’opinió, el memoràndum de la VIU, el pla de revisió de centres educatius del País Valencià, l’informe tècnic sobre la caiguda del sòl al col·legi la Hispanitat de Santa Pola, un contracte menor amb una empresa relacionada amb Taroncher, l’informe d’inspecció tècnica del CEIP Rafael Altamira del Campello, i la relació de centres educatius que tinguen instal·lacions amb fibrociment semblants a les del CEIP Ciutat de Bolonya de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa