Diari La Veu del País Valencià
Manuel Tomás, nou secretari autonòmic d’Educació

Europa Press / València.

La consellera d’Educació Cultura i Esport, María José Català, ha informat aquest dimecres dels canvis en l’organigrama de la Conselleria després de la dimissió del secretari autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell, que serà substituït pel director general de CulturArts, Manuel Tomás; la sotssecretària de la Conselleria, Virginia Jiménez, que serà substituïda per Jesús Carbonell, fins a hui sotsdirector general de Personal Docent.

Català, que ha comparegut en roda de premsa amb els càrrecs de la Conselleria sortints i els entrants, ha agraït la seua labor i ha expressat la seua confiança en els qui arriben. A més, la consellera ha confirmat la dimissió del director territorial d’Educació de València, Ismael Martínez, que “deixa pas al nou equip”, ha apuntat.

A més, aquests canvis en l’organigrama de l’àrea d’Educació provoquen també modificacions en la de Cultura. Així, CulturArts estarà en mans a partir d’ara de Julia Climent, que era directora de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics, que l’ocuparà Vicent Llimera.

Per la seua banda, Virgina Jiménez deixarà d’ostentar la delegació de signatura de Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), encara que continuarà “fins al final” amb el procés de selecció del nou director d’aquesta institució.

Comparteix

Icona de pantalla completa