Diari La Veu del País Valencià
Ikea-Alfafar no podrà obrir diumenges i festius
Europa Press / València

Així ho ha assenyalat als periodistes el conseller, Màxim Buch, després de la reunió de l’Observatori del Comerç Valencià en la qual ha informat de la denegació de la mesura “per no acreditar que siga realment una zona on van molts turistes”.

Sobre aquest tema, argumenta que “no està suficientment acreditat en la sol·licitud el fet que realment hi haja un nombre important de turistes que vagen a Alfafar” i que “hi ha moltes persones que hi van a comprar, però són persones de l’entorn pròxim, de la ciutat de València i dels pobles de València”, cosa que al seu judici “no és realment turístic”.

Després de la resolució de Comerç, s’obri un termini de 15 dies perquè les parts interessades puguen “al·legar i comentar el que consideren oportú”, ha indicat Buch, qui assegura que no ha parlat encara amb Ikea encara que suposa que “no estaran d’acord”.

A preguntes dels periodistes, ha constatat que “pot ocórrer que Ikea recórrega als tribunals” i que, de fet, “al final, si no hi ha acord, qualsevol de les parts pot presentar un recurs contenciós”, però han apostat “pel consens precisament per a evitar que s’acabe solucionant el tema en els tribunals”.

Comparteix

Icona de pantalla completa