Diari La Veu del País Valencià
EUPV obri demà les seues jornades ‘Concretant somnis’

RedactaVeu / València.

Esquerra Unida del País Valencià ha organitzat per aquest cap de setmana la celebració d’unes jornades programàtiques sota el títol ‘Concretant Somnis’. Des de demà per la vesprada i durant tot el divendres, el Centre de Cultura Octubre acollirà aquestes jornades que pretenen analitzar la situació econòmica, social, cultural i medi ambiental del País Valencià.

La coordinadora de les jornades, Esther López Barceló, ha assenyalat que aquest encontre “està obert a tota la societat i busca assentar les bases dels principis programàtics amb els quals afrontarem el gran repte que suposa el canvi en 2015”.

Les ponències s’obriran demà a les 18h, amb dos tallers sobre la reversió dels processos privatitzadors en els serveis públics, en educació i sanitat, i sobre el finançament públic, i posteriorment se celebraran dos més sobre la necessitat d’una banca pública, i sobre feminisme i diversitat sexual.

Les jornades continuaran dissabte amb el taller que versarà sobre un nou model de RTVV i en què participaran Salut Alcover, vicepresidenta del Comitè d’Empresa de RTVV; Manuel S. Jardí, exmembre del Consell d’Administració de RTVV; Vicent Monsonís, expresident de l’Associació de Directors de Cinema Valencians; Andrés Boix, professor de Dret Administratiu de la Universitat de València i Toni Gisbert, secretari d’ACPV i un dels impulsors de la ILP per una nova RTVV.

Dissabte també se celebraran els tallers sobre habitatge, polítiques de residus, serveis socials –amb participació de membres de col·lectius, plataformes i sindicats-, memòria històrica –amb la presència de l’històric guerriller Quico- i joventut.

Comparteix

Icona de pantalla completa