Diari La Veu del País Valencià
Crits de ‘corruptes’ reben dos exalcaldes del PP en els jutjats d’Oriola
Europa Press / RedactaVeu / Oriola

L’exprimera edil oriolana ha accedit sobre les 11.20 hores a la seu judicial acompanyada per la seua advocada i amb semblant somrient. A l’entrada ha hagut de sentir crits de “corrupta” d’algunes desenes de persones de diverses entitats ciutadanes, entre aquestes la Plataforma Antidesnonaments, que estan concentrades a les portes dels jutjats per a “assenyalar els corruptes culpables de la situació actual i de l’eixam de problemes que tenen els ciutadans”, segons ha explicat un portaveu.

Prèviament, ha prestat declaració davant el jutge un altre exalcalde del PP a Oriola, José Manuel Medina, qui a la seua eixida ha atès els periodistes, als quals ha expressat la seua confiança en l’arxiu de la causa. “Esperava la no imputació, mai la vaig entendre, per això crec que l’arxiu és el que procedeix però és el jutge qui ha de determinar-ho”, ha manifestat.

Medina -que ha assegurat que ha contestat a totes les preguntes que se li han realitzat- no ha volgut entrar en el fons de la seua declaració, ja que “aquestes coses es parlen en el jutjat”. “He dit el que havia de dir i el que he mantingut des del primer moment i ara serà el jutge qui ha de determinar si és cert o no el que han dit els uns i els altres”, ha asseverat.

L’exalcalde ha viscut un moment de tensió amb un dels manifestants que estava protestant a les portes del jutjat i que li ha cridat “pocavergonya”, per la qual cosa Medina s’ha dirigit a ell per a reclamar-li que no l’insultara.

Comparteix

Icona de pantalla completa