ERPV celebra el seu Consell de País a València

Amb les eleccions autonòmiques i municipals a l’horitzó
13 juliol 2014 01:00h

RedactaVeu / València.

Esquerra Republicana del País Valencià ha celebrat el seu Consell de País a València. Aquest òrgan territorial dels republicans, ha acordat, davant "el context polític, econòmic i social del País Valencià que es troba en una situació complexa i canviant que requereix de respostes globals i compartides", una resolució per tal d'iniciar el procés per "esbrinar les possibilitats d’acord amb les forces polítiques que compartisquen els objectius compartits de la denúncia de l'espoli fiscal, la defensa de l'Estat del Benestar, el dret a decidir, la defensa de la llengua i la denominació País Valencià, tant pel que fa a establir acords estables i a llarg termini de col·laboració, integració i/o adhesió en projectes polítics valencianistes i d’esquerres, com a altre tipus d’acords electorals concrets per a diferents conteses electorals".

A més, el text, que ha comptat amb un amplíssim suport per part del Consell de País, insta a “la creació d’una comissió negociadora (aprovada també) que mantinga les trobades pertinents amb les diferents forces polítiques i trameta les possibilitats d’acord a la direcció d’Esquerra Republicana del País Valencià per al posterior debat del conjunt de la militància".
 

A més, afegeix la resolució aprovada que “qualsevol dels acords esmentats hauran de mantenir l’estructura orgànica d’Esquerra Republicana del País Valencià, així com la seua identitat política”. Finalment, la resolució aprovada, fixa una durada definida per al procés negociador que s'estendrà fins al proper 31 de desembre.


 
next