Ferran Pascual, Laura Isern i Marta Rocamora, guanyadors dels abonaments per a l’Acampada Jove 2014

Un total de 143 persones han participat en aquest sorteig de la Veu. Els guanyadors podran recollir les seues entrades a les taquilles prèvia identificació
14 juliol 2014 01:00h

RedactaVeu / València

Ferran Pascual Carbó, Laura Isern Benaiges i Marta Rocamora Salaet han estat els guanyadors del sorteig de 3 abonaments per a l’Acampada Jove 2014 que enguany se celebra a la vila de Montblanc els pròxim dies 17, 18 i 19 de juliol.

En el sorteig encetat per La Veu del País Valencià han participat un total de 143 persones.

Els i les agraciades amb els 3 abonaments podran recollir la seua entrada en les taquilles prèvia identificació.

La Veu del País Valencià felicita els guanyadors/res i agraeix la col•laboració de tots els participants en aquesta iniciativa.

Per participar en el sorteig només calia omplir un formulari amb les dades reals i número de document d’identitat dels participants, només s’admetia una participació per persona. El sorteig es va tancar el passat 13 de juliol a les 23.59h i ara s’anuncien els guanyadors, que podran recollir la seua entrada en les taquilles prèvia identificació.
 

L'Acampada Jove és el festival musical més important dels Països Catalans i ocupa un lloc privilegiat en el calendari independentista. És el primer festival de música dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb la col•laboració voluntària de tot el jovent independentista. Aquest any arriba a la dinovena edició, cosa que indica que l'Acampada Jove és un dels projectes més sòlids de la música del nostre país.

Després de nou anys a Arbúcies i quatre a Sant Celoni, aquest any la festa es consolida a la vila de Montblanc amb la sisena edició consecutiva, que convertirà la capital de la Conca de Barberà en el punt de trobada del jovent independentista fidel al somni el 17, 18 i 19 de juliol.

Esteu atents perquè en breu La Veu del País Valencià llançarà nous concursos pels seus lectors. 


next