Diari La Veu del País Valencià
El PP d’Elx perd la majoria absoluta en l’Ajuntament

RedactaVeu / Elx.

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “l’alcaldessa, Mercedes Alonso, ha perdut la majoria absoluta per governar amb prepotència, supèrbia i opacitat, una actitud que va prendre des que començà a governar i que ha evidenciat al llarg de la legislatura”.

Mollà ha realitzat aquestes declaracions després que la regidora Cristina Martínez haja anunciat que abandona el grup popular i que ha sol·licitat passar al grup dels no adscrits.

La portaveu local ha indicat que “el cas evidencia dues qüestions clares, d’una banda, que Mercedes Alonso ha estat incapaç de defensar els interessos dels il·licitans i il·licitanes en la resta d’administracions, i ha preferit guiar-se pels dictats del seu partit, i d’altra que no compta amb el caràcter dialogant i obert que s’exigeix a una persona en el seu càrrec”.

“Al llarg d’aquests tres anys hem vist com l’alcaldessa ha eliminat els mecanismes de participació ciutadana, s’ha negat a reunir-se amb aquelles entitats que no són afins al PP i fins i tot ha castigat les veus crítiques”, ha denunciat Mireia Mollà, que ha afegit que “com hem pogut veure ara, aquesta actitud l’ha mantinguda fins i tot dins del seu mateix grup”.

En aquest sentit, la portaveu de Compromís per Elx ha subratllat que “ja és hora que Alonso assumisca el seu error, que entenga que l’Ajuntament no és de la seua propietat exclusiva i reconega que la seua obligació és governar per a tots els il·licitans i il·licitanes i no de manera despòtica i sectària”.

Comparteix

Icona de pantalla completa