Diari La Veu del País Valencià
UPyD ratifica la continuïtat de Toni Cantó perquè rectificar és de savis
Europa Press / Madrid

En declaracions als periodistes abans de la reunió de la Junta de Portaveus, Lozano ha subratllat que les desafortunades declaracions que va fer dilluns passat Toni Cantó a través del seu compte de ‘Twitter’, són un “error” que ja ha estat rectificat pel mateix diputat valencià, i ha apuntat que “tot el món té una segona oportunitat i Toni Cantó també”.

“És molt obvi dir que tots ens equivoquem i que rectificar és de savis, però ell ha rectificat”, ha insistit la parlamentària de la formació magenta, abans de deixar clar que la posició del seu partit sobre la violència de gènere està “absolutament clara”. “No li llevem la importància al problema de la violència”, ha apuntat Lozano.

Preguntada en aquest sentit, si les polítiques d’igualtat es fan en contra dels homes, com ha afirmat aquest mateix matí Cantó, Lozano ha recalcat que el que pensa UPyD és que, després de huit o nou anys de l’entrada en vigor de la Llei de la Violència de Gènere, hi ha algunes carències que, segons la seua opinió, s’han de revisar.

Però, això sí, “en cap cas per a una altra cosa que per a protegir les dones que són víctimes de violència de gènere, que és un problema molt greu per a elles primer, i per a tota la societat en general”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa