Diari La Veu del País Valencià
Veïns d’una urbanització de Llíria alerten de l’abandonament de les obres
RedactaVeu / Llíria

Els veïns de l’Associació Edeta Unión de Propietarios han alertat que els operaris que estan realitzant les tasques d’urbanització en el PAI del sector UE-29A-Edeta han deixat de treballar per ordre de l’empresa promotora Cobra.

Segons el portaveu de Compromís per Llíria, Paco García Latorre, l’associació de veïns s’ha posat en contacte amb una de les subcontractes i els han confirmat que per ordre de l’empresa que està fent les obres del PAI, s’ha paralitzat l’activitat urbanitzadora.

Diversos veïns van assegurar ahir que no hi ha cap treballador a peu d’obra. Un fet que de confirmar-se, seria la segona vegada que ocorre. Atès que anteriorment es va produir ʺuna fugida de treballadors perquè no se’ls pagava el sou de diversos mesos, fet que va produir una paralització de les obres. Tot això, mentre els propietaris segueixen pagant religiosament les seues quotes d’urbanitzacióʺ, han denunciat des de Compromís.

García apunta que l’empresa ja ha sol·licitat una pròrroga per poder adaptar-se als terminis d’execució a la Urbanització Edeta. Però, amb aquestes vicissituds i amb la desaparició dels operaris, ʺprobablement no aconseguisca finalitzar les obres en els terminis previstos i ajornatsʺ.

Un altre PAI abandonat per Cobra (UE-33B el Verger San Miguel)

En el cas de Cobra, cal recordar que té paralitzat un altre PAI a Llíria, el de la UE 33-B el Verger de Sant Miquel, on ha abandonat les obres fa diversos mesos, sense justificació alguna, incomplint flagrantment el conveni urbanístic i on té pendent una retaxació que els propietaris han impugnat.

Comparteix

Icona de pantalla completa