Diari La Veu del País Valencià
Tormo denuncia la creixent repressió policial a Castelló
RedactaVeu / Castelló de la Plana

El diputat d’EUPV a les Corts Valencianes, Víctor Tormo, intervindrà junt a altres militants dels moviments socials de Castelló, en la xerrada organitzada per la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, on explicaran els actuals casos de repressió efectuats pels cossos de seguretat de l’estat contra les protestes.

La xerrada tindrà lloc aquest divendres dia 18 de juliol al local de La Cosa Nostra i s’emmarca dins de la jornada, ‘Vetllada anti-repre’, que comptarà, a més, amb la projecció del documental 1er de maig Anticapitalista de Castelló, sopar popular i música.

Tormo afirma que davant la situació generada per les polítiques de retallades de drets socials, promogudes des del Consell i el Govern de l’Estat, “s’estan trobant amb un rebuig cada vegada major, amb mobilitzacions als carrers, i lamentablement, la seua resposta ha sigut l’acció policial i la repressió”.

El diputat recorda que a les comarques del nord, s’ha arribat a demanar la dimissió del subdelegat del Govern, David Barelles, per la confecció de fitxers de manifestants i per l’assetjament constant als col•lectius i ciutadans d’esquerres.

Comparteix

Icona de pantalla completa