Diari La Veu del País Valencià
Muntanyes d’expedients als jutjats de Sueca
RedactaVeu / Sueca

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI•F) ha reclamat amb “urgència” les “prestatgeries necessàries” per arxivar els expedients del jutjat número 5 del partit judicial de Sueca.

La central sindical ha instat a Conselleria de Justícia al fet que “aplique les mesures adequades” per solucionar l’acumulació de documentació als passadissos.

També adverteix que traslladarà el problema al Comitè de Seguretat i Salut Laboral de València.

En aquest sentit, CSI•F explica que al jutjat número 5 de Sueca, tant molts dels denominats expedients vius com molts que ja estan arxivats s’apilen al sòl. “La seua acumulació provoca el perill de tallar els passadissos com a possibles vies d’evacuació”, denuncia.

A més, aquesta acumulació d’expedients, segons CSI·F, “genera autèntiques muntanyes de paper, una de les quals s’ha arribat a enfonsar”, denuncia el sindicat.

CSI•F apunta que els treballadors es veuen obligats “a envoltar les seues taules i cadires d’expedients que van amuntegant al sòl”. De fet, les escasses prestatgeries existents no poden suportar el volum de paper.

Per això la central sindical reclama amb urgència “les prestatgeries necessàries per solucionar aquesta situació, que comporta un perill i que a més a més els treballadors no puguen desenvolupar la seua labor en les condicions adequades”. Per exemple, no els resulta senzill cercar expedients antics que es troben en la part inferior d’aquestes muntanyes.

Comparteix

Icona de pantalla completa