Diari La Veu del País Valencià
En Alcoi es juga la partida més interessant de la Lliga de Perxa

RedactaVeu / València.

Nova jornada en la lliga de Perxa, la segona en aquest cas, que ens deixava la partida més interessant en la població d’Alcoi. En la màxima categoria del Trofeu Diputació d’Alacant, es produïen dos resultats ben diferenciats, un d’ells es resolia per la mínima, i l’altre pel resultat més voluminós possible.

En Benimagrell, la formació local vencia per 10 a 0 l’equip de Sella B, aconseguint així els tres punts en joc, que sumats als dos aconseguits en la primera jornada, suma un total de 5 que la fan encimbellar-se al més alt de la classificació.

La partida que es resolia per un 10 a 9 era la que vencia Alcoi a l’altra formació de Sella, en aquest cas, l’equip A. A més, el resultat propicia el repart dels punts. Cal destacar que els equips de Murla i Tibi compten amb una partida menys que la resta de competidors.

En la segona categoria, Mutxamel segueix al capdavant de la taula amb 3 punts, a més només ha disputat una partida ja que en aquesta jornada era l’equip que descansava. Els resultats que es produïen en la categoria eren: Relleu 10 – Sella C 3 i Sella D 10 – Finestrat 2. Encara que el líder és Mutxamel, es troba empatat a tres punts amb els equips Sella D, Relleu i Sella C, per tant és preveu una lliga molt ajustada en aquesta categoria.

Benifallim és el líder en solitari de la tercera categoria, amb sis punts en el seu particular caseller després de dos victòries aconseguides en les dos partides que ha disputat. En aquesta jornada els de Benifallim derrotaven a domicili l’equip de Sant Vicent per 6 a 10. De l’altra partida de la categoria, entre Crevillent i Xixona encara no s’ha rebut el resultat a la seu federativa.

Comparteix

Icona de pantalla completa