Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig, sobre Carlos Fabra: ‘‘Per una vegada, la loteria ens ha tocat a tots’
Europa Press / Madrid

“Després de més de deu anys, la Justícia ha parlat i el senyor Fabra anirà a la presó”, ha indicat Puig en el Congrés dels Diputats. Al seu judici, ara “ha de parlar la política” i, concretament, “aquells que durant molt temps li van donar cobertura per terra, mar i aire”.

Segons ha assenyalat, l’expresident del PP de Castelló “ho va ser tot i va ser qui va posar l’actual president de la Generalitat”, Alberto Fabra, i el mateix president del Govern, Mariano Rajoy, es referia a ell com un “amic” i un “ciutadà exemplar”, ha afegit.

Per açò, el diputat socialista ha instat el Partit Popular a “demanar perdó i assumir la seua responsabilitat política”, tenint en compte a més que quan ja se sabia que Fabra havia defraudat Hisenda es va permetre que mantinguera el seu càrrec en el PP i en la Diputació.

“Açò ens porta a parlar de la regeneració democràtica que necessita aquest país però, sobretot, la necessita el PP”, que ha de “canviar la seua manera de fer política i començar a aprendre que política és honradesa”, ha subratllat Puig.

Comparteix

Icona de pantalla completa