Diari La Veu del País Valencià
Puig: ‘El meu paper en l’Executiva serà transversal en defensar als valencians”
RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat que el seu paper en l’Executiva del PSOE, on ocuparà la Secretaria de Reformes Democràtiques, serà “transversal per a defensar els valencians en totes les decisions” que afecten al País Valencià.

El líder dels socialistes valencians s’ha mostrat satisfet amb el pes de la federació valenciana en la nova direcció del PSOE, ja que tant ell com la diputada Carmen Montón ocuparan “llocs clau” en l’Executiva Federal mentre que altres onze valencians formaran part del nou Comitè Federal del PSOE.

En aquest sentit i com a responsable de la nova secretaria de Reformes Democràtiques, Ximo Puig ha insistit que treballarà “de forma transversal perquè les meues decisions no es limiten únicament a aquest àrea concreta sinó perquè puga tenir poder de decisió i influència en tot allò que afecte als interessos dels valencians”.

Ximo Puig ha felicitat també a Carmen Montón pel seu nomenament com a nova secretària d’Igualtat, i ha assegurat que el nou lloc li permet “mirar des de l’Estat espanyol els problemes que ens afecten als valencians i prendre les decisions amb una mirada més àmplia i diferent”.

“La meua prioritat és donar resposta a les necessitats dels valencians”

“La meua principal prioritat és poder donar resposta a les necessitats dels valencians i és al que em dedicaré en els pròxims deu mesos”, ha apuntat el secretari general del PSPV, qui s’ha mostrat convençut que “aquest és el moment de conformar l’alternativa al PP” al País Valencià “i recuperar la credibilitat en la política i en les institucions”.

En un comunicat, el PSPV ha destacat que la secretaria de Puig –“una de les quals major pes i rellevància tindrà en l’executiva conformada per Pedro Sánchez”, subratlla la formació- estarà enfocada a la regeneració democràtica, la renovació del partit, el foment de la participació, la lluita contra la corrupció així com la recuperació de la confiança en les institucions.

Comparteix

Icona de pantalla completa