EUPV reclama explicacions sobre la denegació de medicaments a pacients amb càncer

El diputat Víctor Tormo qualifica "d'obscenitat" que la Conselleria de Sanitat estiga denegant medicaments a pacients amb tumors cerebrals "només per estalviar-se la despesa"
28 juliol 2014 01:00h

RedactaVeu / València

El diputat autonòmic d'EUPV en Les Corts, Víctor Tormo, ha qualificat "d'obscenitat" que la Conselleria de Sanitat estiga denegant medicaments a pacients amb tumors cerebrals "només per estalviar-se la despesa".

"Estem veient com famílies amb pacients amb càncer han de gastar-se 30.000 euros a l'any perquè la Conselleria els nega medicaments que poden donar-los més qualitat de vida", critica.

Tormo ha demanat al conseller Llombart que done explicacions sobre aquestes retallades "cruels i injustificades". El grup d'EUPV ha presentat una bateria de preguntes al respecte en les Corts.

"Sembla que el conseller Llombart segueix la màxima aquella del PP del  "que se jodan los pobres". Veure com persones que han cotitzat tota la seua vida laboral no poden accedir a un tractament antitumoral, és una mostra de la degradació a què ens porten les polítiques del PP", ha lamentat Tormo.next