Diari La Veu del País Valencià
Les PIMES contra l’obertura de l’IKEA a Alacant

Europa Press / Alacant.

El president de la Confederació Empresarial de les PIMES del sud del país (CEPIME), Cristóbal Navarro, considera que l’obertura d’Ikea a Alacant suposa “el major ‘pelotazo’ immobiliari del segle”, i ha subratllat que la situació ha provocat que es reclame “la dimissió immediata dels responsables polítics d’aquesta poca vergonya”.

“Malgrat el perjudici o benefici que per a la ciutat poguera tenir, o la crítica que els petits comerciants pogueren fer, tot ha sigut sobrepassat per les maniobres arreplegades en el cas Brugal, de totes les presumptes martingales del Pla Parcial d’Alacant i, per si no fóra poc, de les escoltes telefòniques gravades que hem tingut oportunitat de sentir i que són bones del tot”, ha subratllat en un comunicat.

Per al president de CEPIME, “l’assumpte és més fàcil del que sembla”. Navarro considera que “quasi ningú estaria en contra que IKEA òbriga les seues portes a Alacant si es fa d’acord als interessos de diversos sectors”, però entén que “una altra cosa és acceptar que el major ‘pelotazo’ immobiliari del segle es puga donar davant dels nostres nassos, sense tenir dret a la indignació i al rebuig”.

‘Tenim molt de què avergonyir-nos’

Per a Cristóbal Navarro, al País Valencià “tenim molt de què avergonyir-nos: de tenir el major nombre d’imputats entre els nostres polítics, de tenir els comptes públics qüestionats per amagar factures en els calaixos, de no ser capaços de reduir el dèficit públic, de veure com ens ofeguen en impostos i com les PIMES seguim sent les grans oblidades i les profundament menyspreades en el dia a dia”.

Comparteix

Icona de pantalla completa