Diari La Veu del País Valencià
Signaries perquè indultaren ‘l’honest’ Carlos Fabra?

RedactaVeu / Castelló.

El PP de Castelló ha començat una campanya de recollida de signatures per aconseguir l’indult per a Carlos Fabra. Al text, que poden veure adjunt, presenten l’expresident de la Diputació de Castelló com una persona “honesta i treballadora”, com el president espanyol fera ja fa temps com podem comprovar al vídeo que inclou la notícia.

Tanmateix, i en acabar el ple de la Diputació de Castelló, el president actual de la institució ha assegurat: “Cap dirigent del PP de Castelló signarà la petició d’indult per a Carlos Fabra”. A més, ha afegit que “no puc entendre que els polítics puguen indultar polítics”.

Per la seua banda, el diputat d’EUPV Víctor Tormo ha defensat que “Carlos Fabra ha de complir la seua condemna. Considerem que fer apologia de la seua figura i demanar el seu indult és un atac directe a la necessària regeneració política democràtica de Castelló, després d’anys d’un regim caciquil que han pervertit les institucions”. El parlamentari finalitza afirmant que aquells càrrecs del Partit Popular que donen suport a aquesta iniciativa estaran demostrant la seua complicitat amb el que va ser cacic d’aquestes comarques durant molts anys i els seus delictes. “Des d’EUPV creiem que aquells que donen suport des de la política a criminals han de ser apartats immediatament de les seues funcions”.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa