Diari La Veu del País Valencià
Una dona mor a Alzira després d’esperar mitja hora una ambulància

RedactaVeu / Alzira.

El diputat autonòmic d’EUPV en Les Corts, Víctor Tormo, ha demanat explicacions al conseller de Sanitat, Manuel Llombart, sobre els “intolerables retards que estan produint-se en els serveis d’assistència sanitària urgent, com és el cas de les ambulàncies, i molt especialment sobre el fet ocorregut a Alzira, on una dona ha mort en el carrer després d’estar esperant l’ambulància mitja hora”.

Tormo acusa el Consell d’haver deixat “sota mínims” l’assistència sanitària com a conseqüència de les retallades, “i es provoqen fets com els d’Alzira”.

El parlamentari ha exigit a Llombart que òbriga una investigació sobre aquestos fets, “i que ens explique com és possible que hi haja tants pocs mitjans i personal durant l’estiu, en zones, a més, turístiques, amb el seu considerable augment de població”, subratlla.

Tormo ha arreplegat queixes d’usuaris que han denunciat retards de fins a dos hores, “i ens preocupa, a més, que puguen estar havent ordres expresses perquè els retards de les ambulàncies no apareguen com a incidències en els centre de salut. Mereixem respostes immediates del conseller”, assenyala.

Comparteix

Icona de pantalla completa