Diari La Veu del País Valencià
Flama TV, la nova televisió web del País Valencià.

RedactaVeu / València

Flama TV, que començarà a emetre el pròxim divendres 1 d’agost a les 22h. des de la página web flama tv i des de la Veu del País Valencià, ha sigut creada per un grup de joves de la Ribera ‘amb la finalitat de contar la informació del que passa al nostre territori i en valencià’.

La desaparició de la Ràdio Televisió Valenciana ha creat una “gran pèrdua en el món de la informació audiovisual i en valencià” i és precisament això el que “ens ha impulsat a fer aquesta televisió”, expliquen.

Els impulsors d’aquest projecte, asseguren que ho fan “perquè ens agrada, perquè estimem la informació en valencià, i sobretot, estimen la nostra llengua”. El seu somni “sempre ha sigut fer una televisió plural, de qualitat i en valencià, i ara tindrem l’oportunitat de fer-ho realitat”.

De moment, Flama TV (http://flamatv.jimdo.com/) començarà a emetre amb un informatiu setmanal del País Valencià en el qual s’inclouran notícies d’actualitat, esports, oratge “i un apartat d’entrevistes que s’anomenarà ‘Conta’ns'”.
>
Entrevista al diputat de Compromís Fran Ferri

Segons han anunciat, al primer programa entrevistaran el diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Fran Ferri.

Els impulsors de Flama TV han volgut agrair a tota la gent “que ens ha permés fer aquest projecte tant costós, i en especial a la Veu del País Valencià per la seua aportació”.

De moment, l’equip de la nova televisió via web està format per Ivan Cañada i el jove col•laborador de La Veu Sergi Moyano, i comptarà amb l’aportació de Vicent Gómez.

Ja sabeu, el pròxim 1 d’agost a les 21h. tots a veure FLAMA TV! La nova Televisió Web del País Valencià

Comparteix

Icona de pantalla completa