Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat gastarà 3,5 milions en la difusió de la seua publicitat institucional

Eva Belmonte / Civio.

El BOE va arreplegar ahir (29.7.14) la licitació del contracte per a la difusió de les campanyes, publicitat i promoció de la Generalitat Valenciana en mitjans de comunicació per més de tres milions d’euros per a un any. El servei, al qual es podran postular centrals de mitjans, no inclou la creació de les campanyes, només el pagament per la seua inserció en mitjans de comunicació.

Fa un any, el Govern valencià va adjudicar a l’empresa Media Planning un contracte idèntic (mateix objecte i mateixa durada) per un preu sensiblement inferior: una mica menys de dos milions d’euros.

En aquest contracte, el cost de la difusió es va repartir depenent de la conselleria de la qual sorgira la campanya. Les que van fer major despesa en inserció d’anuncis van ser Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua (uns 790.000 euros), Sanitat (490.000) i Educació, Cultura i Esports (459.000).

En els anys anteriors (2012 i 2010, per exemple), el mateix contracte estava pressupostat en poc més de 800.000 euros.

Tal com va publicar Eldiario.es, la Generalitat Valenciana ha augmentat enguany a 5,5 milions el muntant assignat a publicitat institucional en els seus pressupostos. Ací entra el contracte anterior (vigent fins a mitjans d’enguany) i la meitat del contracte licitat ara. El govern de Fabra compta amb la resta de la partida per a sufragar la creativitat de les campanyes o altres accions paral·leles.

Aquesta informació ha sigut publicada en Civio. Traducció: La Veu del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa