Diari La Veu del País Valencià
El Front d’Estudiants del País Valencià organitza el seu 1r Plenari
RedactaVeu / València

El Front d’Estudiants del País Valencià viurà el proper cap de setmana del 2 i 3 d’agost el seu primer plenari. L’objectiu d’aquesta trobada dels col·lectius estudiantils de tot el territori és establir unes línies d’actuació que puguen dibuixar una estratègia conjunta per cohesionar el moviment estudiantil i tindre una major capacitat de mobilització i de pressió front a les institucions reguladores de les condicions d’ensenyament dels estudiants.

Després de la segona Trobada del FEPV en agost de 2013, on es va establir el marc ideològic d’aquesta coordinadora per a cohesionar els col·lectius estudiantils del País Valencià, es va iniciar el treball conjunt davall eixes premisses establides l’any passat en Benimaclet.

L’objectiu d’aquest primer Plenari és establir amb més precisió les línies d’actuació per a, tant com recull el lema d’aquesta trobada “reforçar l’estructura del FEPV i passar a l’ofensiva”.

El 1r Plenari del Front d’Estudiants del País Valencià tindrà lloc en el Casal Popular de Vila-real (Plana Baixa). Durant els dies 2 i 3 d’agost representants del moviment estudiantil de Castelló, València, Alacant, Elx, Ontinyent, Alcoi, Elda i Petrer (els territoris on hi ha col·lectius estudiantils integrats en el FEPV) acordaran com intervindre en el sector de l’ensenyament valencià, valoraran aquest any de treball, revisaran les funcions del seus òrgans de treball i renovaran l’executiva.

Comparteix

Icona de pantalla completa