Compromís Paterna- ‘L’alcalde no ha suportat veure com els seus megaprojectes es desinflaven’

El portaveu nacionalista Juanma Ramón considera que el fracàs d’Ikea i de la zona Franca, entre molts altres, han fet que Lorenzo Agustí ‘no haja pogut suportar més la pressió’
31 juliol 2014 01:00h
Lorenzo Agustí.
RedactaVeu / Paterna

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma, sobre la dimissió de Lorenzo Agustí, que “l’alcalde ja no ha pogut suportar més la pressió de veure com tots els seus megaprojectes s'han desinflat. Parlem de la no vinguda d’Ikea a Paterna, de l’inici de la liquidació d’empreses com la pública GESPA, de la de l’empresa mixta Desarrollo Local de Paterna, de la de la Fundació per a la Innovació de la Infància, de la inviabilitat de la Zona Franca... i així una llista amb més motius per a dimitir”.

Segons Ramón, des de Compromís han demanat reiteradament la dimissió de Lorenzo Agustí, “que ha conduït el municipi a l’actual situació de caos que ell ha intentat dissimular amb les habituals cortines de fum com la Zona Franca i l’Actuació Territorial Estratègica (ATE) Puerto Mediterráneo”.

El portaveu nacionalista considera que “una gestió erràtica ha fet que Agustí acabe imputat, amb cinc regidors més, per aprovar en 2013 una despesa en màrqueting de 628.000 euros amb els informes en contra de la secretària i l’interventor”.

“Compromís ha fet la seua feina com a oposició, amb propostes en positiu i fiscalitzant els òrgans de govern, amb l’objectiu de mirar per l’interés general i evitar que es malbaraten els diners públics”, indica la formació.

Per aquestes raons, anuncien que “seguirem en la mateixa línia de treball i insistirem en reinvidicar que les administracions públiques no han de tindre representants polítics amb prioritats contràries als interessos de la ciutadania”, conclou Juanma Ramón.next