Diari La Veu del País Valencià
Okupes oficials a l’Hospital Provincial?

RedactaVeu / Castelló

La diputada de Compromís a les Corts, Mònica Oltra, ha efectuat una pregunta hui 31 de juliol, en què fa arribar a la Mesa de les Corts la preocupació del seu grup per l’ocupació d’un pis a les instal·lacions del Consorci Hospitalari de Castelló.

Ací podeu veure les preguntes de la diputada i els arguments esgrimits:

A LA MESA DE LES CORTS

Mònica Oltra i Jarque, diputada del grup parlamentari Compromís, a l’empara del que disposa l’article 152 en relació al 157 del RC, té l’honor de formular a l’Honorable Senyor conseller de Sanitat, la pregunta següent, desitjant contestació escrita:

Mossèn Manuel Carceller Besalduch va ser capellà en el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló durant 40 anys, i va viure en les instal·lacions del Consorci Hospitalari (pis situat en l’edifici Montesinos de 90 metres quadrats), juntament amb la seua germana.

El 23 de març de 2012 es va produir la defunció de Mossèn D. Manuel i mitjançant testament atorgat en data 31 de març de 2009 llega a la seua germana l’usdefruit vitalici de la totalitat dels béns immobles (pis a Castelló i altres béns), així com el ple domini de la totalitat dels béns mobiliaris, instituint com a hereus del romanent dels seus béns, per parts iguals, el Bisbat de Sogorb-Castelló i el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló (Acta Consell de Govern de 25 d’abril de 2012)

A data de hui, la germana de D. Manuel Carceller segueix vivint en el pis situat dins de les instal·lacions del Consorci corrent amb totes les despeses de l’habitatge així com de manutenció el mateixHospital.

Per aixó es pregunta:

  • Per quin motiu ocupa aquest habitatge dins de l’Hospital aquesta persona aliena al mateixHospital?
  • De qui és titularitat aquest pis dins de l’Hospital?
  • Quines despeses ocasiona al Consorci el manteniment d’aquest pis?

Les Corts, 31 de juliol de 2014

Mònica Oltra i Jarque

Comparteix

Icona de pantalla completa