Diari La Veu del País Valencià
Signes: ‘La ministra Pastor anteposa l’Eix Central al Corredor Mediterrani’
RedactaVeu / País Valencià

El portaveu d’Infraestructures i Medi Ambient del PSPV, Francesc Signes, ha valorat negativament que la ministra de Foment, Ana Pastor, done ‘gat per llebre’, pel que fa al Corredor Mediterrani, i que haja relegat el tercer carril per darrere de l’Eix Central. Així ho ha expressat després de la petició que Pastor ha realitzat al ministre irlandés, Leo Varadkar, qui ara presideix el torn de la UE en la xarxa transeuropea de transports. Signes rebutja que la ministra de Foment torne a incomplir les promeses amb els valencians, als quals va prometre a l’abril de 2012 l’engegada del tercer carril.

D’aquesta forma, el portaveu socialista ha subratllat: ‘S’anteposa el Corredor Central al Corredor Mediterrani’. De fet, la ministra Pastor ha assenyalat com a clau per a cinc comunitats autònomes l’eix central, la qual cosa aparta el tercer carril de la llista de projectes fonamentals.

El diputat socialista ja apuntava en altres ocasions que des que ella està al capdavant del càrrec s’han paralitzat la pràctica totalitat dels projectes d’infraestructures que estaven en marxa, la qual cosa està bloquejant el desenvolupament econòmic del País Valencià.

D’altra banda, ha qualificat el Corredor Mediterrani com: ‘absolutament necessari per als interessos valencians’. Per a Signes, ‘aquest fet ve a engrandar la llista d’incompliments i enganys duts a terme per Ana Pastor’, a la qual ja va demanar que la declararen persona non grata a la Comunitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa