Rus sobre l'indult a Fabra: ‘No cal dir res més, la vaig ‘cagar’ una vegada, dos no’

El president de la Diputació de València ha ‘aprés la lliçó’ després de donar suport a la petició de mesura de gràcia per a Hernández Mateo i i evita pronunciar-se sobre la petició d'indult a Carlos Fabra ja que ‘vaig ensopegar una vegada, dos no’
31 juliol 2014 01:00h

RedactaVeu / Europa Press / València

“Una vegada ho vaig fer, vaig ensopegar, però la segona no". El president de la Diputació i del PP a la demarcació de València, Alfonso Rus, ha rebutjat aquest dijous pronunciar-se sobre els suports que s'estan arreplegant per a demanar l'indult de l'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, després de ser condemnat a quatre anys de presó per quatre delictes contra la Hisenda pública.

Referent a açò, ha indicat que no “cal dir res més” i ha recordat, en al•lusió a la seua adhesió a les signatures per a sol•licitar l'indult de l'exalcalde de Torrevella i exdiputat del PP en les Corts, Pedro Hernández Mateo --condemnat a tres anys de presó, que ja ha ingressat pels delictes de falsedat documental i prevaricació--, que una vegada ho va fer, que va ensopegar i que no li passaria de nou.

“No, no cal dir res més. Una vegada ho vaig fer i la gent va entendre que no s'havia de fer. Una vegada vaig ensopegar però la segona no”, ha respost el també alcalde de Xàtiva. Rus s'ha pronunciat d'aquesta manera després de presidir el lliurament de les banderes i diplomes 'Q' de Qualitat Turística a platges de la demarcació de València, preguntat per les persones que demanen l'indult per a Fabra.

Alfonso Rus va indicar recentment, en una entrevista a Europa Press, que no tenia cap idea de les signatures que s'estan arreplegant per a demanar l'indult de Carlos Fabra, que no li havia arribat cap notícia sobre aquest tema i que no sabia d'on podien arribar els suports. “Ni idea, sé el que diuen els mitjans de comunicació, ni més ni menys. No tinc ni idea”, va assenyalar.next