Diari La Veu del País Valencià
Huitanta països gaudiran dels partits del XXXI Cotif de l’Alcúdia
RedactaVeu / l’Alcúdia

En aquest acte, el president del Cotif, Elieu Gómez, va anunciar que el torneig serà retransmès en més de huitanta països i que és quasi segura l’assistència al torneig del nou seleccionador brasiler, Carlos “Dunga”, l’entrenador del combinat estatal, Vicente Del Bosque, i l’exjugador del Reial Madrid Raúl González.

Les conductores de l’acte, Pino Díaz i Savina Hervàs, varen presentar abans els diferents conjunts que es donaran cita en el torneig sub-20, cas de Brasil, Argentina, Equador, Xina, Mauritània, Indonèsia, Qatar, València CF, FC Barcelona i Llevant UD, a més dels equips del Femení (que s’internacionalitza amb la presència del gal Montpeller) i del Promeses, en el qual participaren trenta-sis formacions de vint-i-un clubs diferents i en el qual s’estrenen Ciutat de Cullera, Real de Gandia, Selecció Mediterrània, Mediterranean Soccer Academy i Escola de Futbol Deportes Júcar

El delegat territorial del comitè d’àrbitres, Xavier Moscardó, va anunciar que s’està intentant quadrar el calendari perquè la final l’arbitre un dels dos col·legiats valencians de la Lliga BBVA, Martínez Munuera o Mateo Lahoz. Per la seua banda, el delegat federatiu Eduardo Revert va destacar la capacitat innovadora del Cotif.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Alcúdia, Lluís Ros, va ratificar la voluntat de seguir millorant les instal·lacions del consistori i va destacar el torneig de futbol pel seu capaç d’internacionalitzar el nom de l’Alcúdia. Va anunciar a més que, per a la present edició, s’ha renovat totalment la graderia de Tribuna i s’ha adequat un nou camp de joc, amb gespa natural, amb la finalitat que els combinats del Sub-20 puguen realitzar l’escalfament abans de cada partit.

Finalment, el president del Cotif, Eliseu Gómez, va considerar que el torneig ha guanyat en competitivitat i que el prestigi de la marca Cotif li permet comptar amb un bon nombre de seleccions nacionals en llista d’espera, cas d’Estats Units, que participarà en l’edició de 2015. Gómez va avançar que s’establirà una pantalla gegant per poder veure els partits des de la zona d’esplai i una zona d’oci pels més joves.

El president del comitè organitzador va destacar la capacitat del Cotif com a motor laboral local i el seu caràcter solidari, en destinar part de les recaptacions dels dies de campionat a organitzacions com Càrites, Senad, Creu Roja o el col·lectiu de lluita contra el càncer. L’organització va premiar els finalistes del concurs de cartells que dóna imatge al torneig. Juan José González com a guanyador del mateix, es va portar a casa, a més del premi en metàl·lic, una reproducció del Cartell.

Comparteix

Icona de pantalla completa