Quim Sanç, Smoking Soul’s, Pirat’s Sound Sistema i Sva-ters, al concert de Fira de Xàtiva

El concert se celebrarà el pròxim 16 d’agost de manera independent i sense el suport econòmic de les institucions. Per primera vegada en molts anys s’organitzarà un concert de grups de música en valencià durant les festes majors


RedactaVeu / Xàtiva.
 
La Comissió de Fester·e·s de Fira organitza el Concert de Fira amb grups del panorama de la música en valencià el 16 d’agost a les 21:30h al pàrquing del Pavelló Esportiu Francisco Ballester de Xàtiva.
 
Així, el Concert de Fira comptarà amb solistes i grups com Quim Sanç, ArrapSmoking Soul’sPirat’s Sound Sistema i Sva-Ters. El preu de les entrades és de 5€ i es poden adquirir a la llibreria La Costera, a la Cafeteria Coffee i a la papereria La Tella, i també a la taquilla el mateix dia del concert.
 
Fons de l’organització han destacat que és la primera vegada en molts anys que s’organitza un concert de grups de música en valencià durant les festes majors de Xàtiva. La Comissió de Fester·e·s organitza aquest concert “de manera independent sense el suport econòmic de les institucions”.
 
Per aquesta raó, la Comissió ha fet una crida a la col·laboració activa dels ciutadans “per a convertir en èxit aquesta convocatòria i per poder-la repetir en el futur”.
 

 
El concert de Fira, a més, està inclòs en una programació de tres dies del 14 al 16 d’agost com es detalla a continuació.
 
DIA 14
 
10:00 Decoració i muntatge. Pl St Jaume.
20:00 Dansà (Punt de trobada a la Font del Lleó) Blogdanses Escola Danses de Xàtiva
21:00 Pregó de la Fira. Pl St Jaume..
22:00 Sopar popular. Torrada de carn a la brasa. Tiquet de 6€ (PUNTS DE VENDA: Llibreria La CosteraCafeteria CoffeeLa tella i al lloc de cada activitat. ). Pl St Jaume.
23:00 Nit de cant improvisat i versà amb Mateu Xurí (Illa de Mallorca) i Sílvia Ampolla(Terres de l’Ebre). Després versà lliure. Organitzat per Pep Gimeno "Botifarra" i Feliu Ventura. Activitat gratuïta. Pl St Jaume.

DIA 15

11:00 Esmorzar/Vermut firer amb musiqueta jamaicana. Pl St Jaume.
18:00 Fira d’entitats (amb activitats infantils). Zona del Mercat.
18:30 I Circuit de Micro Teatre Fira de Xàtiva funcions de teatre per 6€ (3€ cadascuna si no vols acudir a totes) Inscripcions a les 18h puntuals a la Fira d’entitats. Zona del Mercat.
21:00 CONCERT Estellés: De mà en mà amb els valencians Francesc Anyó Ferrer i Borja Penalba. Activitat gratuïta. Pl St Jaume.
22:15 I Concurs de truites (de creïlles, d’albergínies,...) i coques. [Les persones participants en el concurs tenen gratuït el tiquet del sopar de després, inscripcions el dia anterior] Pl St Jaume.
22:30 Sopar popular. Tiquet de 6€ (PUNTS DE VENDA: Llibreria La Costera, Cafeteria Coffee, La tella i al lloc de cada activitat.) Pl St Jaume.
00:00 Festa de disfresses amb DJs. Activitat gratuïta. Pl St Jaume.

DIA 16

21:30 CONCERT DE FIRA: Quim SançSmoking Soul'sARRAP València,Pirat's Sound SistemaSva-ters i més. Entrades a 5€ (PUNTS DE VENDA: Llibreria La Costera, Cafeteria Coffee, La tella i al lloc de cada activitat.). Pàrquing del Pavelló Francisco Ballester, enfront de la Ciutat de l’Esport.Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat