Diari La Veu del País Valencià
Els sis sistemes d’osmosi inversa d’Alzira ja estan en funcionament
L’Ajuntament d’Alzira va posar al llarg de la vesprada d’ahir a la disposició de la ciutadania, els sis sistemes d’osmosi inversa instal·lats en diferents punts de la ciutat, després que la setmana passada es prohibira el consum d’aigua potable al detectar-se productes fitosanitaris.

Aquests sistemes s’han instal·lat, concretament, a la Plaça Corbeil Essones, en la zona entre els col·legis La Puríssima i Lluís Vives, al Parc de les Basses, al costat de l’església Sagrada Família, a la zona de l’Hort de Galvañón i a la del CP Tirant lo Blanch.

Divendres passat van començar amb la seua instal·lació i, encara que la vesprada del dimarts es va engegar el de la zona de Sagrada Família, és a partir d’aquest moment, quan els cinc restants comencen a funcionar.

Són uns sistemes amb una instal·lació complexa que han passat uns controls de qualitat abans de posar-los en funcionament. Els resultats d’aquests controls han segut satisfactoris, per la qual cosa, a partir d’aquest moment, van a posar-se en marxa tots els sistemes, segons han informat fonts municipals.

Comparteix

Icona de pantalla completa