Diari La Veu del País Valencià
‘El PP ha protegit a qui va fer negoci amb els diners de tots els valencians’

RedactaVeu / València

El diputat en les Corts Valencianes i portaveu de la comissio executiva d’EUPV Ignacio Blanco, ha expressat l’alegria de tot el partit per la imputació de Santiago Calatrava en el cas del Centre de Convencions de Castelló.

A més, Blanco insisteix que des d’EUPV “volem denunciar que durant tot aquest temps el Consell, l’única cosa que ha fet ha sigut protegir el seu arquitecte estrella, el xiquet acaronat del Partit Popular, a qui va fer negoci amb els diners de tots els valencians per a emportar-se més de cent milions d’euros i deixar-nos una sèrie de projectes, alguns ni tan sols realitzats”, i recordava que “els que sí que van ser construïts plens de pífies i de sobrecostos”.

El diputat ha anunciat també que la seua intenció és anar fins al final en aquest cas i també en el de les torres de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Segons Blanco: “Volem que la justícia depure les responsabilitats penals als governants del Partit Popular que van concedir a Calatrava tots els seus capricis”.

Comparteix

Icona de pantalla completa