Diari La Veu del País Valencià
Mata el seu bebè i el tira a un contenidor a Alcoi
RedactaVeu / Alcoi.

La jove de 18 anys detinguda com a presumpta autora de la mort del seu bebè, que va llançar a un contenidor, es va enfonsar moralment en l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi (l’Alcoià), al qual havia sigut traslladada per persones no especificades, quan el metge que la va atendre va comprovar que presentava signes que havia donat a llum recentment, segons han informat a Europa Press fonts policials.

La Policia Local d’Alcoi va rebre a les 22.44 hores d’aquest dimecres un avís per part d’agents de la Policia Nacional perquè inspeccionaren un contenidor, situat en el carrer Perú, just enfront de la Comissaria, on van trobar el cos del bebè, que presentava entre una i dues punyalades.

La jove, colombiana encara que nacionalitzada espanyola, havia sigut traslladada a l’hospital per persones no especificades i allí el metge va comprovar que presentava símptomes que acabava de donar a llum. En aquest moment, la xica es va enfonsar i va confessar.

La presumpta autora dels fets, que pel que sembla va donar a llum en la seua casa, desrpés dels fets, ha estat hospitalitzada en l’hospital, i es troba detinguda sota vigilància de la Policia Nacional.

La jove es va entregar a la Policia la passada nit del dimecres després de passejar per la ciutat i els va anunciar que havia tirat al seu bebè, nounat, a un contenidor del carrer Perú, en el municipi d’Alcoi.

Segons relaten fonts policials a l’interior del contenidor, efectivament, es trobava el xicotet amb ferides punxants. El nounat estava en un contenidor situat enfront de la comissaria. La Policia ha assumit la investigació.

Fonts de Delegació del Govern han confirmat que la jove detinguda després de presumptament llançar el seu bebè nounat a un contenidor està en les dependències de la Comissaria de la Policia d’Alcoi. El delegat Serafín Castellano ha assenyalat que després de donar a llum va llançar el cos del bebè a un contenidor.

“Està detinguda en Comissaria i s’està en fase de totes les interrogacions i mentre no finalitzen no es pot avançar res més”, ha respost a preguntes dels mitjans.

Fonts de la Comissaria central d’Alacant han confirmat que la jove va arribar sola a l’Hospital Verge dels Lliris i allí el facultatiu que la va atendre, en comprovar que presentava signes d’haver donat a llum recentment, va donar la veu d’alarma després de preguntar a la xica pel parador del bebè.

Família nombrosa

D’altra banda, des de l’Ajuntament d’Alcoi han indicat que la jove no era usuària dels serveis de la Regidoria de Benestar Social, encara que sí que han confirmat que la seua família va sol•licitar el llibre de família nombrosa.

La jove vivia en el domicili familiar en la zona del barri de l’Eixample d’Alcoi, prop del carrer Perú, on es troba el contenidor on presumptament va llançar al bebè passades les 22.00 hores d’aquest dimecres.

Comparteix

Icona de pantalla completa