Diari La Veu del País Valencià
Vaersa acomiadarà 202 treballadors, enfront dels 439 inicials
La consellera d’Infraestructures, Isabel Bonig, ha informat que les encomanes de gestió efectuades a Vaersa des de gener han suposat que el nombre total de persones acomiadades en l’empresa pública siga de 202, enfront de les 439 plantejades inicialment en l’expedient de regulació d’ocupació.

Bonig ha comparegut en la comissió de Medi ambient de les Corts Valencianes per a informar del ERE en Valenciana d’Aprofitament Energètic de Residus (Vaersa), que es va presentar al novembre per a 439 treballadors i un mes després es va reduir a 402.

L’oposició ha qualificat aquest ERE de “clientelar” i de “caça de bruixes”, perquè s’ha prescindit del personal amb major antiguitat i de sindicalistes però s’ha mantingut a “endollats” del PP, i ha rebutjat les causes al·legades i les conseqüències sobre les famílies afectades.

La consellera, qui ha reivindicat la necessitat d’aquesta “dolorosa reorganització” de Vaersa, ha indicat que ja s’ha acomiadat a 145 persones i que avui eixiran 18 treballadors més, mentre que quedaran 39 persones per acomiadar, fins als 202 treballadors.

Comparteix

Icona de pantalla completa