Diari La Veu del País Valencià
97 rajos a l’interior de les comarques del Nord per les últimes tempestes

RedactaVeu / Montanejos / Villahermosa

Un total de 97 rajos han caigut aquest dimecres a l’interior de les comarques del Nord i en la zona limítrofa amb Terol durant les tempestes registrades en aquest entorn, segons ha informat aquest dijous l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Així mateix, ha precisat que el territori situat entre Aragó i les comarques interiors del Nord del País Valencià és “la zona amb més densitat de rajos de l’Estat espanyol”.

En concret, els rajos caiguts ahir dimecres es van localitzar entre les localitats de Montanejos i Villahermosa i poblacions limítrofes de Terol durant les tempestes vespertines que s’han donat en aquest entorn.

Aemet ha indicat que aquestes pluges, que s’estan produint totes les vesprades d’agost, es poden repetir novament aquest dijous. De la mateixa manera, ha explicat que es tracta de tempestes que naixen i moren en aquesta zona, amb “un cicle de vida curt”, la qual cosa fa que la seua durada no siga llarga, i amb poca quantitat d’aigua.

Així, ha apuntat que a Montanejos es van arreplegar aquest dimecres 0,2 litres per metres quadrat i ha recordat que les precipitacions més intenses han sigut les registrades dissabte passat en algunes localitats d’aquestes comarques en les quals va arribar a pedregar.

Comparteix

Icona de pantalla completa