Diari La Veu del País Valencià
EUPV exigeix a Fabra la destitució de Dora Ibars després de la seua ‘reimputació’ en Gürtel
RedactaVeu / València.

El portaveu adjunt d’Esquerra Unida en les Corts Valencianes, Ignacio Blanco, va advertir el passat 14 de novembre al president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, sobre la imminent reimputació de Dora Ibars, que finalment s’ha produït hui: “Fabra està donant un espectacle lamentable, després d’haver repescat a Ibars, malgrat els greus advertiments que feia el jutge en la seua interlocutòria sobre les seus funcions de col.laboració presumptament delictives amb la trama Gürtel, ara cal que la destituisca de nou”.

“Caldria que algú en Presidència es dedicara a llegir les interlocutòries dels jutges sobre els casos de corrupció que els afecten”, ha afegit. Blanco ha destacat el “contingut explosiu” de l’informe de la UDEF sobre la directora general de Promoció Institucional.

Blanco ha recordat que un informe del passat 15 de novembre de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia citat en la interlocutòria del jutge Ceres per la causa del presumpte finançament Il.legal del PP, indica textualment que “es Salvadora Ibars la persona que indica el importe a reflejar en las facturas a confeccionar que cubran el montaje del Stand de la Ciudad de las Artes (per part d’Orange Market)”.

Blanco ha assenyalat que el jutge del cas del presumpte finançament il.legal del PP ha deduït testimoni de l’informe i l’ha incorporat a les diligències principals “para la decisión de su posible investigación”, indica textualment la interlocutòria.

Comparteix

Icona de pantalla completa