Diari La Veu del País Valencià
Andreu Valor obri el Festival Sete Sóis Sete Luas amb la cançó reivindicativa

RedactaVeu / Tavernes de la Valldigna

El valencià Andreu Valor obri aquest diumenge el Festival Sete Sóis Sete Luas en Tavernes de Valldigna (La Safor) amb la seua cançó reivindicativa i amb la temàtica social com a punt de partida, segons ha informat l’organització en un comunicat.

El jove cantautor, en el seu nou àlbum Malgrat la pluja, presenta el so com a “novetat” ja que un compendi de guitarres acústiques es barreja amb la dolçor de les cordes i la força de les guitarres elèctriques. “La idea és dinamitzar amb els sentiments, des de la tendresa fins a la indignació, amb la intenció de contagiar-los entre el públic”, han destacat.

L’actuació, programada a les 20.00 hores en l’Ermita Sant Llorenç, pretén obrir una finestra als grups valencians dins del festival de músiques del món, i activar així possibles col•laboracions futures en altres ciutats de la Xarxa.

Aquest festival té lloc en 30 ciutats diferents de 13 països del Mediterrani i del món d’influència lusitana les seus de la qual es disseminen a Brasil, Cap Verd, Croàcia, Eslovènia, Estat espanyol, França, Grècia, Israel, Itàlia, el Marroc, Portugal, Romania i Tunísia.

Comparteix

Icona de pantalla completa