Diari La Veu del País Valencià
El PP evita parlar de possibles candidats imputats
RedactaVeu / EP/ Alacant

El vicepresident de la Generalitat , José Ciscar, ha assenyalat, sobre si l’alcaldessa de la ciutat d’Alacant, Sonia Castedo, imputada en el ‘cas Brugal’ estarà en les llistes del PP, que de les candidatures es parlarà en 2015. “Cada cosa al seu temps”, ha dit Ciscar, qui considera que tractar de candidatures ara seria “com pretendre que els exàmens de finalització de curs es feren en el mes de març”.

El també conseller de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, en una entrevista a Europa Press, ha posat l’accent que “fins a 2015 ningú és candidat” i ha subratllat que “cada cosa té els seus temps”.

Sobre aquest tema, ha indicat que en aquests moments correspon que els alcaldes i regidors “seguisquen fent el que fan durant tota la legislatura, que és estar molt centrats en els problemes dels seus veïns”.

En aquesta línia, ha assenyalat que els “paràmetres” establits pel president de la Generalitat, Alberto Fabra, –sobre que els imputats per corrupció no estaran en les llistes del PP per a les eleccions municipals i autonòmiques– “s’han d’avaluar en el moment de fer les llistes”. Per tant, “no sabem en quina situació estarà Sonia Castedo o qualsevol altre càrrec públic del PP en el moment de fer les llistes”, ha ressaltat.

“Cada cosa al seu temps”, ha recalcat José Ciscar, qui ha insistit que Castedo “ha d’estar centrada en el que està centrada i és en treballar per la ciutat d’Alacant”. Així mateix, ha desitjat a la primera edil alacantina que “la seua situació judicial es resolga com més prompte millor i de la millor manera possible”.

Comparteix

Icona de pantalla completa