NNGG nega que siga afiliada la jove que va anomenar 'gentuza' els immigrants

L’organització expressa el seu 'rebuig absolut' als comentaris racistes que la jove va publicar en la xarxa social i també a totes les "actituds intolerants"
11 agost 2014 01:00h

EP / València

Noves Generacions (NNGG)  ha negat que siga afiliada d'aquesta organització la jove Iris Abad, que va publicar en Facebook comentaris racistes en els quals anomenava "gentuza" els immigrants llatinoamericans. Així mateix, ha expressat el seu "rebuig absolut" a aquests comentaris, així com a qualsevol "actitud intolerant".

L'organització juvenil del PP valencià ha respost d'aquesta manera al comunicat de Joves Socialistes del País Valencià, en el qual ha demanat a NNGG que expulse Iris Abad, després de publicar en Facebook comentaris "racistes i xenòfobs" amb els quals anomenava "gentuza" els immigrants llatinoamericans i els acusava de "delinquir" i "fer mala".

NNGG ha assenyalat que Iris Abad no és dirigent de l'organització i ni tan sols afiliada, i ha expressat el seu "rebuig absolut" als comentaris racistes que la jove va publicar en la xarxa social i també a totes les "actituds intolerants".
next