Europa Press / València

La Filmoteca d’Estiu presenta aquest dijous a les 22.30 hores als Jardins del Palau de la Música de València el documental guanyador d’un Goya Les mestres de la República (2011) de la directora alacantina Pilar Pérez Solano, dins del cicle ‘Cinema de hui’, i que podrà tornar a veure’s el divendres en el mateix horari.

A través de fragments dramatitzats de la vida d’una mestra i imatges d’arxiu, el documental mostra l’important llegat de les mestres que van participar en la conquesta dels drets de les dones i en la modernització de l’educació, basada en els principis de l’escola pública i democràtica durant el període de la República.

Culturarts IVAC va col·laborar en la realització del documental amb la cessió d’imatges pertanyents al patrimoni audiovisual conservat i recuperat en l’Arxiu Fílmic de la Filmoteca.

La Filmoteca d’Estiu se celebra als Jardins del Palau de la Música de València tots els dies d’agost, excepte els dimecres. Les projeccions són en versió original amb subtítols i s’inicien a les 22.30 hores, amb un preu d’entrada de 3,50 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa