Diari La Veu del País Valencià
Peter Lim ja és el nou propietari del València CF

RedactaVeu / València

El multimilionari de Singapur Peter Lim ja és el nou propietari del València CF.

Després de tres mesos de negociacions, finalment Bankia ha rebaixat les prestacions de garanties de 200 milions d’euros a 140. Així, han pogut tancar l’acord, quan faltaven menys de 24 hores perquè s’acabara el termini previst per a la possible venda.

L’acord definitiu ha arribat quan, després d’un matí ple de reunions, tant el banc com Meriton han cedit. Bankia, ja no era tan exigent amb el total de la llista d’actius, que demanava com a garantia, i per la part de Peter Lim, la seua empresa ha acabat accedint a presentar aquest requisit, fixat segons fonts coneixedores, valorat en 140 milions.

Amb l’arribada del president xe a terres singapureses, les mencionades reunions han començat a esdevenir-se. Reunions que segons es coneixia, es produïen a 3 bandes; Singapur-Manchester-Madrid.

Cert, és que part de les aproximacions produïdes hui són fruit d’un contacte en la vesprada d’ahir, que ja va ajudar a començar a desbloquejar la situació. Els contactes d’ahir, sumats a la concentració pacífica blancainegra a Mestalla ahir amb vora 5000 valencianistes, segons fonts policials, han produït que al final de la vesprada de hui, Lim ficarà tota la carn a la graella i que el banc donarà llum verda a aquesta nova, i última proposta.

El termini d’exclusivitat marcat entre Bankia i Meriton, finalitzava hui, dia 15 a les 18 hores. Finalment, a falta del pertinent comunicat d’ambdues entitats, ja es pot dir que Peter Lim, serà el nou propietari del club, del València Club de Futbol. Ara s’espera que tant la confecció de la plantilla com els acords socials, agafen velocitat de creuer i permeta començar el pròxim 23 d’agost a Sevilla amb plenes garanties totes les parcel·les del club.

Més informació Cadena Ser.

Comparteix

Icona de pantalla completa