A debat: la venda del València CF a Peter Lim

15 agost 2014 01:00h
Després de diversos mesos de negociacions Peter Lim i Bankia han arribat a un acord pel qual el magnat de Singapur ja és el nou propietari del València CF.

L'entitat financera ha rebaixat en 60 milions les garanties que exigia Lim, que acepta les noves condicions.

L'acord definitiu ha arribat quan, després d'un matí ple de reunions, tant el banc com Meriton han cedit. Bankia, ja no era tan exigent amb el total de la llista d'actius, que demanava com a garantia, i per la part de Peter Lim, la seua empresa ha acabat accedint a presentar aquest requisit, fixat segons fonts coneixedores, valorat en 140 milions.

Amb l'arribada del president xe a terres singapureses, les mencionades reunions han començat a esdevenir-se. Reunions que segons es coneixia, es produïen a 3 bandes; Singapur-Manchester-Madrid.

Cert, és que part de les aproximacions produïdes hui són fruit d'un contacte en la vesprada d'ahir, que ja va ajudar a començar a desbloquejar la situació. Els contactes d'ahir, sumats a la concentració pacífica blancainegra a Mestalla ahir amb vora 5000 valencianistes, segons fonts policials, han produït que al final de la vesprada de hui, Lim ficarà tota la carn a la graella i que el banc donarà llum verda a aquesta nova, i última proposta.

D'aquesta forma el València CF ja no és dels socis ni de la societat valenciana.

Més informació:

Levante-EMV

Superdeporte

Cadena Ser

 

Deixa el teu comentari.
 
photo
next