Diari La Veu del País Valencià
La N-340, una trampa mortal per als conductors per la seua perillositat

RedactaVeu / Castelló.

La portaveu comarcal de Compromís en la comarca dels Ports-Maestrat, Marta Sorlí, ha reiterat aquest divendres el “perill” que suposa l’accident de la N-340 des de Torreblanca al nord de la demarcació, després de la mort de cinc persones en col·lisionar el vehicle en el qual circulaven contra un camió a Alcalà de Xivert.

Sorlí ha recordat que la formació fa poc més d’un mes va advertir de la “perillositat” que suposa el “coll” d’Alcalà de Xivert “per la intensa circulació viària que registra la N-340 des de Torreblanca i cap al nord especialment.

En aquesta línia, l’accident d’aquesta matinada considera que és “un lamentable fet que haguera pogut tindre conseqüències menors d’haver disposat de vials que garantiren una major seguretat que, lamentablement, no té aquest tram a dia de hui”.

Compromís dels Ports-Maestrat ha traslladat al diputat en el congrés Joan Baldoví el “malestar” existent en la zona d’Alcalà-Alcossebre i pobles de voltants per la “perillositat del tram” on es concentren accidents “molt greus amb col·lisions frontals en un punt on el ferm es troba en mal estat, cosa que no està en sintonia amb les inversions multimilionàries fetes en altres vials amb menys circulació i prioritat”.

“Hem vist com s’han adoptat mesures en el tram que va de Torreblanca a la Plana, però no en aquest”, ha criticat, i ha anunciat que traslladarà el seu diputat a Madrid noves preguntes i accions per a tractar de corregir la situació.

Comparteix

Icona de pantalla completa